Werken bij Volero

Volero is een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf gevestigd in Gouda. Opgericht in 2016 is Volero in twee jaar tijd uitgegroeid tot dé vloerkledenwebshop van Nederland. Daarnaast heeft Volero een verrassend assortiment op het gebied van wonen & lifestyle om van elk huis een thuis te maken. Werkzaamheden en uitdagingen genoeg! Wij staan er altijd voor open om nieuwe talenten te verwelkomen in ons team. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!  

Staat er geen passende vacature tussen? Stuur gerust een open sollicitatie naar vacature@volero.nl of bel 085-060 3050.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Zoek je een stage?
Ben je op zoek naar een uitdagende MBO of HBO stageplek bij een jong en ambitieus team? Stuur gerust je CV en een omschrijving van je stage naar ons toe! 

Gezellige uitjes & een leuk team!

Het leukste team van Nederland werkt bij Volero!

Wie we zijn

Volero is opgericht door Joost en Erwin. Samen met ons team willen we de fysieke showroom die je gewend bent online halen. Neem gerust een kijkje in Amsterdam of Lekkerkerk!

Hoe het begon

Volero is een jong bedrijf opgericht in 2016. Door groot in te kopen kunnen we de vloerkleden tegen een scherpe prijs aanbieden. Kwaliteit, service en de laatste trends en ontwikkelingen staan daarin centraal.

Waar we voor staan

Volero is een specialist op het gebied van Vloerkleden. Dit betekent dat wij service hoog in het vaandel hebben staan. Daarom staan wij elke dag voor je klaar met passend advies.

Wat is het doel?

Ons doel is om steeds meer huiseigenaren tevreden te stellen. Door te luisteren naar de wensen van de klant hebben we een verrassend en ruim assortiment opgebouwd dat een groot segment bedient. 

Volg ons ook op Instagram!

Passie voor vloerkleden en interieur!